Zolderverbouwing Veenendaal

Werkzaamheden zolderverbouwing:

  • Nieuw indeling (2 slaapkamers en wasruimte)
  • Plaatsen 3 Velux dakramen
  • Vliering over gehele zolder met vlizotrap
  • Aanleggen elektra (wandcontactdozen en schakelaars)
  • Plaatsen wastafel bij wasmachine

 

Referentie van de klant:

Brinkman Bouw heeft voor ons de zolder verbouwd, van open ruimte naar kamers met een vliering. Een reden om voor Michiel te kiezen was dat hij in het voortraject al goed meedacht en zijn afspraken nakwam. Bijvoorbeeld na het doorspreken van de wensen gaf hij aan dat de offerte na een paar weken zou volgen, wat hij ook stipt deed. Dat is in de bouwwereld al niet vanzelfsprekend.

De administratieve kant van het proces heeft hij goed op orde. Zijn offerte is gedetailleerd, zodat je precies weet wat je hebt afgesproken. Tijdens de klus stuurt Michiel rekeningen voor een afgerond gedeelte van de verbouwing. Zo hoef je niet ineens veel geld op te hoesten.

Michiel werkt netjes en ruimt ook de ‘bouwplaats’ na een werkdag netjes op. Tijdens de klus stemt hij regelmatig nog even wat zaken af, om te zorgen dat alles goed verloopt. Toen de klus bij ons bijna klaar was konden we een paar dagen even goed kijken of alles in orde was en kwam hij nog een keer terug om de laatste dingen aan te pakken. Een handige manier van werken. En, ook niet onbelangrijk, het eindresultaat is naar wens. We hebben een mooi verbouwde zolder!